Nyheter

Sommarläger 21-24, Juni

  • 22 apr 2021

SOMMARLÄGER - Midsommarveckan.

Måndag - torsdag. kl 09.00-15.00. Samling var dag uppe i dojon med cykel och cykelhjälm, ryggsäck, 1 liter dricksvatten, bra kläder för den dagens väder, badutrustning och glad i lynnet och öppen för lite fartfylld aktivitet.:-) 

Det kommer att vara fyra ledare med en grupp om 8st deltagare. Max 32st deltagare totalt.  Var dag är det frukost kl. 09.00 i dojon, grilllunch kl. 1200 ute på Lida och mellis kl. 14.45 i dojon. Laktos, gluten, vegatariskt mm meddelas innan så att alla kan få en problemfri vecka.

Dessa fyra ledare är Elias Nywall, (vår senior senpai som gör militärtjänstgöringen i skrivande stund) Oskar Blom (senpai måndagar) , Tim Torndal (senpai torsdagar), Jimi Marimon (senpai onsdagar), Ville Odhner (senpai tisdagar) ersätter Tim på ons/tors. Jag kommer hålla i det hela men inte vara en av ledarna för var grupp. Blir inte bra.:-)

Vi kommer att samlas var dag uppe i dojon för att äta lite frukost och packa ryggsäckarna. Därefter kommer vi att bege oss, via våra medtagna cyklar, ut till Lida för att genomföra olika aktiviteter. Cyklarna stannar i dojon natten mellan mån - tisdag för att tas hem tisdag eftermiddag. Natten mellan onsdag och torsdag kommer vi att campa ute på Lida. En behörig förälder per tält. Tänk på extra kläder inför natten samt tandborste och minst 1,5 liter dricksvatten per individ. Alltså ingen cykel denna dag! Alla gruppledare kommer att ha ett eget tält i mitten på campingen för att vara lättillgängliga natten igenom.

Under veckan kommer dessa aktiviteter bestå av bla, fisketävling, bygga olika projekt i sanden på stranden, frågesporter om naturen, Boule, frisbeegolf, brännboll, utegymstävling, tältuppslagning/rivningstävling mm. 

På onsdagsmorgonen samlas deltagarna direkt ute på Lida utan cyklar. Tält med camping utrustning avlämnas där. Föräldrar åker och jobbar som vanligt. De föräldrar som ämnar vara med på själva övernattningen är åter kl.1700.  

Efter att all campingutrustning blivit lämnad och frukost är intagen kommer tältuppslagningstävlingen på tur, därefter kommer vi att genomföra de dagliga aktiviteterna för att senare invänta föräldrarna som valt att spendera natten på Lida. Vi kommer att inleda en kvällsgrillning i det stora utehuset på Lida ca 300m från våra tält. För att sedan förbereda oss för den stora stunden som alla har väntat på - en berömda SKATTJAKTEN. Tyvärr får inga föräldrar vara med och lösa rebusarna:-( Sorry:-D!!!

Vi brukar ha brutalt kul på detta läger! (det är alltid någon förälder som har gitarr på nattmysgrillningen när vi har lite allsång. Ps. förälder sökes med gitarr kunskaper ds)

Disclaimer: Dock kommer inte Coronan att ha försvunnit innan detta läger äger rum, så vi vill ha max två per tält om inte familj eller nära vän, skolkamrat som ungås dagligen, etc, gruppledarna kommer att handsprita alla i sin grupp innan och efter de olika övningarna/tävlingarna. Dvs, samma disciplin som vi håller dagligen i dojon. Det kommer självklart att finnas en förbandslåda tillgänglig ifall något oförhappandes händer. 

Kostnad för detta läger är 1200kr per deltagare. Inga kontanter eller swish i sedvanlig ordning utan faktura via hemsidan som vanligt.

Tyvärr kan vi bara vara 32st deltagare ur hanterbarhets synpunkt. Vi är ytterst ledsa för det. Vi önskar vi kunde vara en större grupp men inte i dessa Corona tider. 
 
För att anmäla sig till lägret via länken så måste man skapa konto på hemsidan (längst upp till höger)

 

Anmäl dig till sommarlägret här