SOMMARLÄGER 2022

  • 25 apr 2022

SOMMARLÄGER - Midsommarveckan. 20-23 juni.

Årets läger var en höjdare.

Se dag för dag vad vi gjorde.

Dag 1  Dag 2  Dag 3  Dag 4 var det nedmontering av tält bad och hemgång.

SOMMARLÄGER - Midsommarveckan.

Måndag - torsdag. kl 09.00-15.00. Samling var dag uppe i dojon med cykel och cykelhjälm, ryggsäck, 1 liter dricksvatten, bra kläder för den dagens väder, badutrustning och glad i lynnet och öppen för lite fartfylld aktivitet.:-)

Det kommer att vara fyra ledare med en grupp om 10st deltagare. Max 40st deltagare totalt.  Var dag är det frukost kl. 09.00 i dojon, grilllunch kl. 1200 ute på Lida och mellis kl. 14.45 i dojon. Laktos, gluten, vegatariskt mm meddelas innan så att alla kan få en problemfri vecka.

Dessa fyra ledare är våra tränare från klubben: Elias Nywall, Rasmus Wedahl, Ville Odhner tisdagar,  Tim Torndal onsdagar, Jimi Marimon, torsdagar , Jag kommer hoppa in i rollen som arrangör.

Vi kommer att samlas var dag uppe i dojon för att äta lite frukost och packa ryggsäckarna. Därefter kommer vi att bege oss, via våra medtagna cyklar, ut till Lida för att genomföra olika aktiviteter. Cyklarna stannar i dojon natten mellan mån - tisdag för att tas hem tisdag eftermiddag. Natten mellan onsdag och torsdag kommer vi att campa ute på Lida. En behörig förälder per tält. Tänk på extra kläder inför natten samt tandborste och minst 1,5 liter dricksvatten per individ. Alltså ingen cykel denna dag! Alla gruppledare kommer att ha ett eget tält i mitten på campingen för att vara lättillgängliga natten igenom.

Under veckan kommer dessa aktiviteter bestå av bla, fisketävling, bygga olika projekt i sanden på stranden, frågesporter om naturen, Boule, frisbeegolf, brännboll, SUP, utegymstävling, tältuppslagning/rivningstävling mm. 

På onsdagsmorgonen samlas deltagarna direkt ute på Lida utan cyklar. Tält med camping utrustning avlämnas där. Föräldrar åker och jobbar som vanligt. De föräldrar som ämnar vara med på själva övernattningen är åter kl.1700.  

Efter att all campingutrustning blivit lämnad och frukost är intagen kommer tältuppslagningstävlingen på tur, därefter kommer vi att genomföra de dagliga aktiviteterna för att senare invänta föräldrarna som valt att spendera natten på Lida. Vi kommer att inleda en kvällsgrillning i det stora utehuset på Lida ca 300m från våra tält. För att sedan förbereda oss för den stora stunden som alla har väntat på - den berömda SKATTJAKTEN.

Vi brukar ha brutalt kul på detta läger! (det är alltid någon förälder som har gitarr på nattmysgrillningen när vi har lite allsång. Ps. förälder sökes med gitarr kunskaper ds)

Kostnad för detta läger är 1500kr per deltagare. Anmälan görs här.

https://www.instagram.com/p/CfKUlziLkEA/